Sezai Aydın (1952 – …. )kimdir?hayatı hakkında bilgi

Sezai Aydın (1952 – …. )kimdir?hayatı hakkında bilgi

Sezai Aydın (1952 – …. )kimdir?hayatı hakkında bilgi

7 Şubat 1952 tarihinde Ankara’da doğdu. Ankara Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi mezunu olan Sezai Aydın, Şehir Tiyatroları sanatçısı olup, bugüne kadar birçok oyunda görev yapmıştır. Bir dönem Keçiören Belediyesi’nde “Cumartesi cumartesi” adlı bir çocuk eğlence programını yürütmüş olan ve kamera karşısına da geçerek sinema ve dizi filmlerde de rol alan usta sanatçı, yıllarca bir çok ünlü yerli ve yabancı karakterin seslendirmesini başarıyla yürütmüştür.

Rol aldığı bazı oyunlar

Rumuz Goncagül
Lüküs Hayat
Sersem Kocanın Kurnaz Karısı
Hadi Öldürsene Canikom
Dosya

Filmografisi

Sessiz Gemiler – 2007
Gizli Patron – 2006
Ömer Seyfettin: Perili Köşk – 2005
Beni Bekledinse – 2004
Serseri – 2003
Kınalı Kar – 2002
Dar Alanda Kısa Paslaşmalar – 2000
İç Güveyi Billy – 1999
Örümcek – 1999
Kanal Yumuşak G – 1998
Yeni Bir Yıldız – 1997
Postacı Kapıyı Ara Sıra Çalar – 1993
Kaynanalar – 1974

Sponsorlu bağlantılar
ÖZEL ARAMA FORMU

ARADIĞINIZI BULAMADIYSANIZ BURADAN ARAYIN

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık